Ibux 200 mg, 400 mg kapsler

Ibux kapsler 200m mg og 400 mg har både smertestillende og betennelsesdempende effekt, noe som er særlig fordelaktig ved muskel- og leddsmerter.

Hjelper mot:

Ibux kapsler 200mg og 400 mg er et reseptfritt legemiddel. Ibux inneholder virkestoffet ibuprofen, og skal brukes til kortvarig egenbehandling ved lette til moderate smerter som muskel- og leddsmerter, hodepine, tannpine, menstruasjonssmerter, og som febernedsettende ved for eksempel forkjølelse og influensa.

 

Om Ibux kapsler:

Den doble virkningen med smertelindring og betennelsesdempende effekt, gjør at selve årsaken til smerten, nemlig betennelsen, behandles.

Den høyeste styrken Ibux kapsel inneholder 400mg ibuprofen som representerer høyeste reseptfrie styrke med dosering på inntil fire tabletter i døgnet.  


I kapselen er virkestoffet allerede oppløst i væske, som gjør at det tas opp noe raskere enn tabletter. Kapselen har en glatt overflate og er enkel å svelge.

 

Les mer i pakningsvedlegg for 200 mg - 400 mg

Skal ikke brukes av personer med magesår, eller dersom acetylsalisylsyre, ibuprofen eller andre smertestillende og febernedsettende legemidler har forårsaket astma eller allergiske reaksjoner. Til barn og gravide etter avtale med lege. Skal ikke brukes av gravide i de siste 3 måneder før fødselen. Ved langvarig feber eller smerte bør lege kontaktes. Les pakningsvedlegget nøye før bruk

 

Kan brukes av

Glutenfri
Laktosefri
Voksne og barn over 12 år

Dosering av 200 mg

Voksne og barn over tolv år (over 40 kg): En til to kapsler på 200 mg inntil fire ganger i døgnet.
Barn mellom seks og tolv år (20-40 kg): En kapsel på 200 mg inntil fire ganger i døgnet

Beredningsform

Kapsel

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.