Kathrine Gamborg Andreassen

Chief Executive Officer

Kathrine kom til Weifa i august 2012 og fikk da det overordnede ansvaret for Consumer Health Business Unit. 1.juni 2015 trådde Kathrine inn i stillingen som CEO. Hun har solid erfaring fra ledende stillinger innenfor markedsføring og merkevarebygging av FMCG, næringsmidler og helserelaterte produkter, sist som Kommunikasjons- og Markedsdirektør i Kemetyl Group AS for det europeiske markedet. Kathrine er Handelsøkonom og innehar en MSc i Business Strategy & Marketing fra University of Wisconsin.

 

Simen Nyberg-Hansen

Chief Financial Officer

Simen ble ansatt som CFO i Weifa, august 2015. Simen kom da fra en konsulent stilling og styreformann i Dolphitech AS. Han har tidligere jobbet som CFO i Norman AS og Viking Redningstjeneste International AS.  Simen er statsautorisert revisor og har en mastergrad i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen BI.

 

Ole Henrik Eriksen

Chief Operating Officer

Ole Henrik ble ansatt som VP Business Development i Weifa i september 2014 da Aqualis overtok eierskapet i Weifa AS. Han har jobbet 30 år innen legemiddelindustri, biotech og medtech og har bred erfaring fra forskjellige lederjobber. Han har jobbet i Nycomed Imaging (nå GE Healthcare) med utvikling av kontrastmidler for det internasjonale markedet, jobbet i Medinnova (nå Inven2) med etablering av selskaper basert på oppfinnelser fra Rikshospitalet og ble ansatt som første daglige leder i Clavis Pharma, der han jobbet helt til selskapet skiftet navn til Aqualis i 2013 og kjøpte Weifa i 2014. Ole Henrik er utdannet sivilingeniør i organisk kjemi fra NTH i 1984.

 

Astrid Bratvedt

Vice President R&D

Astrid har ledet R&D siden 2009. Hun har tidligere ledet Regulatorisk og medisinsk avdeling i Weifa. Hun er utdannet Cand.Pharm med tilleggsutdanning innen ledelse/prosjektledelse.

 

Morten Hovland Sand

Vice President of Sales

Morten startet i Weifa i 2007 og har vært Salgsdirektør siden 2008. Han har tidligere solid erfaring fra ledelse, strategi, salg og merkevarebygging for FCMG produkter fra firmaer som Coca Cola, Mills og Esso.Morten har en BBA fra BI Norwegian Business School.

Monica Børter Bekkhus

Head of marketing

Monica startet hos Weifa i 2011, og kom da fra en jobb i L’Oréal. Hun har bred erfaring innenfor markedsføring, merkevarebygging og PR. I oktober 2016 ble hun Head of Marketing. Monica har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI og en master i Business administration fra Brimingham Business School.