Simen Nyberg-Hansen

Managing Director

Simen ble ansatt som CFO i Weifa i august 2015, og har vært Managing Director siden november 2017. Simen har tidligere efaring som konsulent og styreformann i Dolphitech AS, og har også jobbet som CFO i Norman AS og Viking Redningstjeneste International AS. Simen er statsautorisert revisor og har master- og bachelor program i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen BI.

 

Ole Henrik Eriksen

Chief Operating Officer

Ole Henrik ble ansatt som VP Business Development i Weifa i september 2014 da Aqualis overtok eierskapet i Weifa AS. Han har jobbet 30 år innen legemiddelindustri, biotech og medtech og har bred erfaring fra forskjellige lederjobber. Han har jobbet i Nycomed Imaging (nå GE Healthcare) med utvikling av kontrastmidler for det internasjonale markedet, jobbet i Medinnova (nå Inven2) med etablering av selskaper basert på oppfinnelser fra Rikshospitalet og ble ansatt som første daglige leder i Clavis Pharma, der han jobbet helt til selskapet skiftet navn til Aqualis i 2013 og kjøpte Weifa i 2014. Ole Henrik er utdannet sivilingeniør i organisk kjemi fra NTH i 1984.

 

Astrid Bratvedt

Chief Scientific Officer

Astrid har bred erfaring innen regulatorisk arbeid, OTC, produktutvikling og prosjektledelse i Weifa. Hun ledet R&D fra 2009 og har i dag ansvar for kvalitet-,regulatorisk- og medisinsk avdeling. Hun har en Master i Farmasi med tilleggsutdanning innen ledelse/prosjektledelse

 

Morten Hovland Sand

Vice President of Sales

Morten startet i Weifa i 2007 og har vært Salgsdirektør siden 2008. Han har tidligere solid erfaring fra ledelse, strategi, salg og merkevarebygging for FCMG produkter fra firmaer som Coca Cola, Mills og Esso.Morten har en BBA fra BI Norwegian Business School.

Monica Børter Bekkhus

Head of marketing

Monica kom fra L’Oréal til Weifa i 2011. Hun har bred erfaring innenfor markedsføring, merkevarebygging og PR. I oktober 2016 ble hun Head of Marketing. Monica har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI og en master i Business administration fra Brimingham Business School.