Weifa Kalsium 500mg m/D-vitamin tyggetabletter 100stk

Weifa Kalsium består av en serie kalsiumprodukter, både med og uten D-vitamin, som dekker de fleste behov. Det gjør det enkelt å velge den kombinasjonen som passer for nettopp deg. Tyggetablettene har en behagelig ferskensmak.

Hjelper mot:

Weifa Kalsium tyggetabletter med D-vitamin inneholder 500 mg kalsium og 200 IE D-vitamin. Kalsium er en viktig byggestein for å styrke skjelett og tenner. Jevn tilførsel av kalsium er derfor viktig for benbygningen og for å opprettholde en sunn benhelse. D-vitamin er viktig for at kroppen skal ta opp kalsium fra det vi spiser og muliggjøre transport og opptak til skjelettet. Weifa-Kalsium kosttilskudd er spesielt viktig ved økt kalsiumbehov f. eks. i vekstperioder, under graviditet og amming, før og etter overgangsalderen og til eldre.

Ingredienser:

Kalsiumkarbonat, søtstoff (xylitol, aspartam), tabletthjelpestoff (maltodekstrin, krysskarmellosenatrium, sitronsyre, ferskenaroma, magnesiumstearat, polydekstrose, polysorbat), gelatin, sukrose, maisstivelse, soyaolje, kolekasiferol (vitamin D3), antioksidant (alfatokoferol).

Forsiktighetsregler:

Inneholder søtstoff og fenylalaninkilde. Kan virke avførende ved høyt inntak. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

 

Weifa Kalsium med D-vitamin finnes også uten tilsatt D-vitaminer.

Kan brukes av

Voksne og barn over 12 år

Dosering av 500 mg

Voksne og barn over 12 år: 1-2 tabletter daglig

Beredningsform

Tyggetabletter

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.